Ga direct naar de content

Projectleider Civiele werken

Solliciteer uiterlijk zondag 31 december
plaatsKerkdriellooptijd32 - 36 uursalaris3.719 - 5.366 onderwijsHBO · WO vervaldatumNog 33 dagen

Ben jij bedreven in het succesvol behalen van de eindstreep?

Ben jij een projectleider waar dingen ‘vanzelf lijken te gaan’? Die vanuit zijn/haar expertise uitdagende projecten in relatie tot de leefomgeving én de verwachtingen van belanghebbenden managet?  En dit doet op een sensitieve, stevige, duidelijke en zelfbewuste manier? Dan ben je een goede aanvulling op ons team!

De functie

Als projectleider civiel ben je sterk in de voorbereiding en het laten uitvoeren van projecten in de openbare ruimte.

  • Je voert de projecten uit via open planprocessen en participatie.
  • Je bent de regisseur in participatieprocessen en het aanspreekpunt voor inwoners.
  • Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de communicatie intern en extern, inclusief het tijdig informeren van het lijnmanagement.
  • Ook draag je zorg voor de integrale afstemming binnen de organisatie
  • Tot slot zorg jij voor de (integrale) bestuurlijke afstemming en besluitvorming, waarbij je ook college- en raadsvoorstellen schrijft.

Waar ga je je verder mee bezig houden?

Je bent in de rol van projectleider o.a. verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie, planning, ramingen, contractvorming, controle en de veiligheid van de projecten die je leidt. Je bewaakt continu de kwaliteit, planning, het budget en de risico's van de projecten. Kortom een functie met veel verantwoordelijkheden!

Over de organisatie en het team

Waar kom je werken?

De gemeente Maasdriel ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Door de centrale ligging in Nederland, aan de A2, het spoor en de rivieren de Maas en de Waal, biedt Maasdriel vele mogelijkheden voor bedrijvigheid en voor landelijk wonen op korte afstand van diverse grote steden

De gemeente Maasdriel staat voor een aantal forse infrastructurele uitdagingen. Deze (complexe) projecten vragen een vertaalslag naar een toekomstbestendige inrichting van het leefgebied binnen Maasdriel. De uitvoering daarvan vraagt een professionele en deskundige aansturing. Hierin kan jij als projectleider een belangrijke bijdrage leveren, want samen met het team streef je naar één doel: een project realiseren waar iedereen trots op is. 

Binnen de organisatie heerst een gezellige en informele sfeer, waarbij een veilig gevoel en ruimte voor ontwikkeling belangrijk zijn. Het team Realisatie & Beheer is één van de 5 teams en telt 40 medewerkers. Het team bestaat uit de clusters Projecten openbare ruimte, Beheer openbare ruimte, Buitendienst, Facilitaire zaken en Vastgoed. Het team is onder andere verantwoordelijk voor het projectmatig realiseren van projecten. Projecten worden steeds complexer door de verschillende opgaven en vraagstukken die hierin samenkomen. Daarnaast bereiden wij ons voor op de komst van o.a. de Omgevingswet. De complexiteit van projecten vraagt om strategische afwegingen en rekenschap van de politieke, financiële en/of maatschappelijke impact.

Jouw profiel

Door je sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en energieke karakter denk je in oplossingen. Je zoekt (organisatie)brede samenwerking op, vindt het vanzelfsprekend om betrokken te zijn en bereikt doelen en resultaten daardoor (ogenschijnlijk) moeiteloos. Je bent tactisch goed onderlegd en je beschikt over politieke sensitiviteit. Daarnaast ben je gewend in een complexe bestuurlijke omgeving te werken, waardoor je voor je projecten gaat staan en zelfstandig werkt. Ook ben je voorbeeld voor je collega’s en streef je voortdurend naar het verhogen van de kwaliteit. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over minimaal een afgerond HBO diploma of door ervaring werk en denkniveau op WO-niveau;
  • Bij voorkeur heb je een civieltechnische opleiding;
  • Je hebt 3-5 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig leiding geven aan uiteenlopende en complexe civieltechnische projecten;
  • Je hebt aantoonbaar projecten geleid waaruit je generalistische ervaring blijkt;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met participatie- en inspraaktrajecten en met het integraal aansturen en organiseren van processen.

Arbeidsvoorwaarden

Waar kun je op rekenen?

Naast een marktconform salaris, maximaal € 5.366,-, schaal 10A, ontvang je jaarlijks 17,05% Individueel Keuzebudget. Ook krijg je een mobiele telefoon. Wij kennen een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/thuiswerkvergoeding, variabele werktijden en studiemogelijkheden. Werk je op kantoor, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie

Wil je meer weten?

Kijk eens op onze website https://www.werkenbijgemeentemaasdriel.nl voor meer informatie over het werken in onze gemeente. Wil je meer weten over de functie of over de procedure? Neem dan contact op met onze recruiter Edward Tuheteru op 06-54222000 of via etuheteru@bommelerwaard.nl.

Ligt hier voor jou een uitdaging?

Je kan nog even reageren op deze vacature, maar bij geschikte kandidaten wordt deze gesloten. Maak je enthousiasme dus direct kenbaar en stuur je sollicitatie (motivatie & CV).

Kom werken in Maasdriel!Delen:

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Edward Tuheteru van Gemeente Maasdriel

Gerelateerde vacatures

Over de organisatie

Gemeente Maasdriel logo
Adres
Kerkstraat 45
5331 CB Kerkdriel